Brynäs IF

723327 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2405093

Sv: A propósito de nada
Davey85: Absolut. Han jobbar utifrån det han tror på. Men jag börjar mer och mer känna att det kanske inte är helt optimalt i den yttersta eliten. Har man en väldigt bred trupp går det naturligtvis. men inte när vi har en så skev trupp gällande kvalité.

För mig handlar det inte om att bänka eller bestraffa. Det handlar om att renodla roller. Ex Palve. I en sån här match när det är jämnt och han inte varit på topp. spela honom mindre, och speciellt inte sista 5. när vi ligger under så är han en av få som kan bryta mönster och då bör han få mer speltid än ex en som kvist.

Laget har får dålig spets framåt men jag tycker inte man får ut max av truppen i matcherna. Målvaktsfrågan har vi hanterat. men ärligt vad sysslar med med där? sen när VV drar, vem ska då vara andremålvakt när Lindbäck blir skadad eller behöver vila? Att sen Lindbäck varit en stor besvikelse med att VV aldrig fått chansen känns som nått inte är helt bra i kulisserna.

Jag hade en förhoppning att vi börjat vända skutan i föreningen. Men även om vi är något bättre än förra året så är känslan inte alls god längre. För många dåliga beslut som gör att det inte känns som rätt personer är på rätt plats nu heller.

Tycker att det är ett problem det här med kommunikationen i klubben. Dels är den icke existerande, men sen önskade jag att den var mer öppen och ärlig.

att de få gånger man uttalar sig kommunicera att allt är enligt plan och inga problem finns, när det är uppbenbart att så inte är fallet, är anmärkningsvärt.

Tror tyvärr vi får vara mer än nöjd om vi snubblar oss över kvalstrecket denna säsong, också.
Kommentera