Brynäs IF

723318 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2415528

Sv: A propósito de nada
Jockster : Det intressantaste är hur man kan påstå att man supportar ett lag men när det går tungt så ska alla sparkas och lagets prestationer är skit ,lät lika förra säsongen trots allt gick vi till slutspel , det intressanta är att man inte lärt sig läxan utan fortsätter med samma negativa attityd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: Tycker nog det är rätt att ifrågasätta högt uppsatta och även spelare inom Brynäs när man kollar de senaste 5-6 åren. Vi lyfter aldrig, innan var vi missnöjda med ingenmansland, nu för tiden känns plats 9 som en dröm.

Årets lag är ganska OK om man är skadefria. Det är man ju sällan. Alltså felbyggt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Vi slarvar och de straffar oss. HV, Rögle, MIF och vi. Där har vi botten när vi summerar serien gissar jag. Det säger medel om lagbygget när vi har ett mål på trettio skott och Oskarshamn gör fyra på tjugo.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Det handlar inte om det. Det flesta av folk här inne brinner för hockey och för Brynäs men majoriteten av dessa som du kallar icke supportar har under en ganska lång period tjatat om vikten av att värva en forward, delvis pga eventuella skador men delvis pga att vi saknar en målgörare. Att man idag kommet med ursäkter att marknaden är död kan jag köpa men Alcén har faktiskt haft god tid på sig. Det hade varit väldigt intressant att se vilka spelare Alcén hade värvat om Manner inte hade sina kontakter.
Kommentera