Brynäs IF

723300 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2415621

Sv: A propósito de nada
Jugge: Tror man att HV och OIK är skitlag som man bara ska slå, bara för att vi ligger några poäng före i tabellen så visar det inte på nåt realistiskt eller nyanserat synsätt öht.
Det märkliga är att du och andra som påstår vilket tunt skitlag vi har, samtidigt tycker att det är jättekonstigt att det skitlaget inte vinner alla matcher.
Haha…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Självklart är varken HV eller Oskarshamn lätt att besegra men även DU måste kunna se brister i både anfalls- men framförallt försvarsspelet. Vi har en tunn trupp som är sårbar, det saknas en målgörare och det saknas lite mera jävla anamma i truppen.
Sedan har vi en fjärde femman som håller väldigt låg kvalitet. Även Lindbäck har haft ett tufft år hittills även om han gjort ett par fina matcher.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Bagdad Bob som sagt… Farbrorn kanske ska sätta på sig glasögonen 😉

Vi har alltså 0p, 2-9 i målskillnad, och detta på hemmaplan!! Det räcker så, man behöver inte säga något mer..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: vet inte vad du går på men ngt konstigt är det!!!
Klart vi ska vinna mot lag vi har bakom oss i tabellen. Dessa 6 poängs matcher är ju mer värda än att vinna mot FBK borta..
Har du inte högre krav än så på vårt Brynäs.. då är det ju som att du vill ha oss i kval..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Du SAKNAR VERKLIGHETSFÖRANKRING.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Fast om vi förlorar på hemmaplan mot två olika tabelljumbos så kan man ju inte tycka att det är acceptabelt. De lagen är ju liksom bevisligen dåliga jämfört med resten av tabellen. Så, visst..det är inga skitlag, men det är likförbannat IKO och HV vi SKA slå. Speciellt hemma.
Kommentera