Brynäs IF

723316 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2415713

Sv: A propósito de nada
Jugge: det är behövs 1-2 bättre spelare till 1 och 2 kedjan. Som kan göra sin gubbe, slå ett bra pass (som man kan skjuta direkt på) och göra mål.
Truppen är för tunn i toppen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Carlo: Truppen är för tunn både på topp6 och bottom6. Vi behöver dels in med en spelare som hittar nätet (hur fan Alcén ska göra det nu?). Dels behöver vi in med spelare som konkurrerar ut Birger och Kvist. Där händer ingenting och kommer aldrig att göra.

Vi kan konstatera att återigen har ledningen haft en för stor övertro på den egna truppens kvalitet. Sen verkar det finnas någon slags rosaskimrig naivitet kring de ”stora” Brynäs namnen. Som när Alcén gick ut med att Berra var Europas bästa back!

Det är ju skrattretande! Nu när det kommit in kvalitet i SHL som normalt inte skulle spela här blir han ju pinsamt avslöjad. Han är ju långt ifrån bäst i Brynäs och inte ens topp20 i SHL. Med det lönekuvertet så förväntar åtminstone jag mer än en bröstvärmare var 10:e match…

Övertygad om man haft samma syn på ”gamla” 1:a kedjan med Scott och Rödin, att det är en av SHLs bästa. Trots att man inte haft en fungerande 3:e länk där sedan Lindblom säsongen 15/16…
Kommentera