Brynäs IF

723318 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2417859

Sv: A propósito de nada
Huge: Kanske det vore läge för Johan A att gå ut i media med lite ödmjukhet och säga att vad gäller vissa saker blev det fel - utan att såga förvärven. Tex, vi skulle värvat ytterligare en ? spetsspelare? istället för att vänta - där gjorde jag fel. Jag tror ett sådant uttalande skulle höja hans anseende avsevärt. Som det är nu upplever många honom som arrogant, osynlig och lite kaxig. Det är inte riktigt läge för det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sportnisse: Så Alcen skulle stiga i anseende hos dig om han går ut och säger att vi tog ett beslut som alla var överens om och som vi förstås ansåg vara det bästa utifrån förutsättningarna, att det sen med facit i hand visat sig att det kanske hade varit klokare att fylla på truppen redan från början stämmer förstås men vi hade tyvärr inget facit då och när vi tog det beslut vi beslöt oss för att ta.
Kan inte se att ett sånt statement isf vare sig höjer eller sänker hans anseende i MIN bok.
Det blir ändå bara ett uttalande som säger att vi med facit i hand gjorde fel och att det kanske hade blivit bättre (vilket vi inte vet) om vi hade agerat på ett annat sätt, men det ändrar inte på vår ståndpunkt idag att vi DÅ tog ett korrekt beslut.
Kommentera