Brynäs IF

724903 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #241942

AIK väntar...
Var igår och Löven ta sig an AIK i den andra Play Off-matchen lagen emellan. Trodde på förhand att Löven skulle spela till sig en avgörande match på söndag, men så blev inte fallet.

Det blir alltså AIK som blir en av Brynäs motståndare i Kvalserien. Måste säga att jag är orolig - naturligtvis. Men samtidigt, jag tror faktiskt Brynäs har större chans mot AIK i ett halvfullt Hovet än mot Löven i en välfylld Umeå Arena. Dels för att publiktrycket är större i Umeå, men också för att AIK också spelat betydligt bättre borta än hemma (men i Gavlerinken s k a det inte bli några poäng!).
Så... spelmässigt. Många duktiga skridskoåkare i "Gnaget". Jag tänker närmast på Beck, Hagos, Bornhammar, Jämtin m.fl. Rutin i "Myran" Gustavsson och gamle hjälten Gozzi - som forfarande vinner 80 procent av tekningarna. Jocke Persson i målet är jävligt bra. Men AIK:s backar tillhör inte de snabbaste. Möllerstedt har sett sina bästa dagar och många är osäkra med puck. Hård press på backarna och enkelt spel i egen zon är ett måste. Mycket skott och fullt ös på mål. AIK är hungriga, men förhoppningsvis är respekten stor för Brynäs. För stor.

3-2 mot Mora imponerar inte. Måtte vi klara det här!
Kommentera