Brynäs IF

724902 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #242015

Sv: AIK väntar...
Hussen: Noterar med glädje att det börjat snackas om att ta på Hugekepsar lite här och där. Mera sån´t......... :-)

Din analys av hur vi skall spela mot bl.a Gnaget, stämmer bra överens med mina egna intryck från deras match mot Hammarby i SA. När Hammarby kommit in i matchen och börjat sätta press på deras backar, blev det hönsgård direkt.
Nu blev det AIK i stället för Löven och det är ju iaf roligare, främst för oss Brynässtockholmare. Nu verkar iofs Löven ha tappat en del pga påstådda interna problem (Edmonds akuta hemresa) samt skador på flera nyckelspelare. Med tanke på detta hade nog Löven varit att föredra i dagsläget, men samtidigt tycker jag att AIK är ett mer spelande lag, inte lika oberäkneligt och lynnigt i sitt spelsätt. Därför trots allt, hellre Gnaget......

3-2 mot Mora ser som sagt inte helt övertygande ut, men träningsmatch är träningsmatch och ngt helt annat än allvar.
Tror dessutom att Mora inte är ngn "pushover", som många tycks tro. Dom daskade bl.a Gnaget borta samt slog väl en del andra topplag i SA. GP verkade ju iaf nöjd med motståndet, och matchen blev nog mkt mer lik en "riktig" match jämfört med SSK-fighten.
Sista 10 visade man segervilja och det bådar gott.

Det som slår en annars är att KS i år verkar vara ruskigt jämn på papperet. Tidigare år har det alltid varit ett eller flera blåbärslag, känns det som. Eller är det bara så att KS-nervositeten, som börjar komma smygande, gör att det känns på detta sätt??

Jag vet inte, men prio ett är som Lill-janne säger:
Alla till Gavlerinken (som kan) och för ett djävla liv, med eller utan Leksandsfans.....
Kommentera