Brynäs IF

723250 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2421453

Sv: A propósito de nada
Gällande Alcén. Sättet han fick jobbet på var minst sagt märkligt, kontraktslängden likaså. Även om jag vill vara kritisk mot allt och alla i denna situation vi befinner oss i så har jag svårt att se just hans skuld. Bra värvningar, bra förlängningar (Palve var ju där och då en bra förlängning). Fler plus än minus tycker jag. Vad som är fel med Brynäs spel kan jag inte avgöra. Manner borde väl vara mer ifrågasatt än Alcén kan man tycka, men tror att Manners "likability" gör att man förflyttar hans ansvar till Alcén som delvis gick under jorden fram tills i förrgår (nu är han överallt).

Jag hoppas att Manner är rätt man, och det känns rätt att förlänga med honom för att få lite kontinuitet. Men varför vi inte kan spela jämnare är ett mysterium år efter år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox:
Alcén har tagit in några kompetenta spelare helt klart med det är ju inte det han gjort som han kritiserats för utan det han inte gjort.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Tycker det är svårt att bedöma Alcéns tid än så länge:

Värvningarna inför säsongen; Lindbäck, Sklenicka, Friman, Johannesson, Larsson, Björninen, Strömgren och Saku M (som var klar) tycker jag är 5 plus. Frågan är hur mycket credd Alcén kan ta för dessa? Finnarna och Sklenicka säger sig själv att det är finnarna som velat ha hit och Lindbäck och Larsson är hemvändare. Johannesson och Strömgren kanske är Alcéns värvningar?

Sen tycker jag att kontraktsförlängningarna är horribla; Scott (ok), Palve, Veini & Hedberg. Alla utom Scott är på väg bort/borta/platsar inte. Här kunde man ha gjort ett bättre jobb. Svårt att veta vad som är Alcén kontra Manner här?

Upplägget med målvakter och målvaktstränare är hittills ett fiasko där VV redan är borta och Lindbäck underpresterat och Honkens deal är kraftigt ifrågasatt.

Att Alcen fortfarande inte förstärkt fw-sidan är såklart ett svaghetstecken. Det må vara en svag marknad men andra lag har iaf gjort NÅGOT.

Att Alcén dessutom inte går i bräschen och finns tillgänglig för media när det går tungt hjälper inte hans case.
Kommentera