Brynäs IF

723277 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2421514

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag säger ju inte att jag inte håller med. Jag håller med. Men kan du med säkerhet säga att Rattie och Hanzl hade noll koppling till Timrås sportsliga ledning? Har Johannesson och Strömgren någon koppling till Brynäs sportsliga ledning?

Två poänger jag vill göra:
1. Varför skulle det vara bättre med en spelare som ingen känner än en spelare som någon i den sportsliga ledningen känner?

- Jag förstår att du menar att man inte enbart ska hålla sig inom det kontaktnätet man har då det begränsar marknaden. Men om man hittar det man söker inom det kontaktnät man har (t.ex. Sklenicka), varför skulle man chansa på en okänd spelare?
- Vet du om Brynäs jämfört t.ex Sklenicka med någon likvärdig spelare som igen känner men valt att gå på Sklenicka ändå?

2. Vi tror att andra lag väljer spelare som har noll koppling till någon inom laget, men vet vi det? Jag säger inte att det inte kan vara så, men jag ifrågasätter det.
- Tror som sagt inte att så många utanför Brynäs sfär har koll på att Brynäs tredjetränare en gång tidigare haft Sklenicka i sitt lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Självklart ska man värva inom kontaktnätet om det finns tillgängliga spelare som är tillräckligt bra, men nu är ju faktum att Brynäs är minst en klasspelare kort (forward) i relation till hur man planerade att gå in i säsongen. Så det har ju uppenbarligen inte funnits tillräckligt med spelare tillgängliga inom kontaktnätet.

Hockeyvärlden är liten och det finns oftast någon form av ytlig koppling, men nu syftar jag på konkreta kopplingar som t.ex att tränaren har haft spelaren eller sportchefen har spelat med spelaren. Nubben hade knappast spelat med Hanzl/Rattie och ingen av deras tränare hade väl coachat utanför Sverige när de värvades?
Kommentera