Brynäs IF

723300 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2424062

Sv: A propósito de nada
lapad Försvarar fortfarande Lindbäck???:

Alla dar i veckan , han skulle haft den sista men det har göra med självförtroende att göra, möjligen skulle han haft den om supportrarna visat förtroende för honom, skämt åsido många matcher kvar vi spelar ut serieledarna men har svårt att göra mål släpper in skitmål vilket inte bara är Lindbäcks fel, sen gnäll kalla mig för allt möjligt jag tar det gärna om ni ger Brynäs ett brake.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: Jättetabbe tyvärr när vi redan har minst 1p bärgad i en match där alla hade räknat med förlust.
Undrar hur Lindbäck mår nu? Inte bra, skulle jag tro.
Övriga mål inget att klaga på, möjligtvis andra där han inte täcker med plocken över vänster benskydd, som mv skynda mv brukar göra när dom går ner i plog för att täcka nere vid isen.
Fy faan vad surt när vi gör en riktigt bra match och i stort är värda samtliga poäng sett till spelet och chanserna.
Ändå som Manner säger: vi är på rätt väg, trots den här käftsmällen som tyvärr ligger på Lindbäcks konto idag. En målskytt in under uppehållet vore en fin julklapp i förskott.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Håller med ..Det är Manners fel helt o hållet..Han borde lära sig att agera och göra rätt Manner har Ansvaret men tar det inte så sorgligt..sorgligt att se..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Så du menar att man kan göra hur många tabbar som helst men ändå fortsätta stå i målet? När man inte levererar på sitt jobb får man sällan vara kvar
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Det var en lång mening det, LarsGöran.
Kommentera