Brynäs IF

723300 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2427148

Sv: A propósito de nada
Peja: Snälla vänta med att döma ut Brynäs till vår, då har vi facit, två vinster och vi är i topp av SHL två förluster så är vi i botten det är hur jämn serien är, inget är kört, vi har fortfarande chans på topp sex, skitdålig är väldigt överdrivet och är ditt ordval, sorgligt att du som supporter redan givit upp, Lindbäck var förresten jävligt bra i straffläggningen i mot Finland, trevlig Lördag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: ”Snälla vänta med att döma ut Brynäs till vår, då har vi facit”


Fast då är det försent att skapa påtryckning. Att tycka något då är väl totalt meningslöst.

Tror du att det var en tillfällighet att Alcen var knäpptyst och sen dök upp överallt från bifs hemsida till cmore och sen blev tyst igen?
Det var ju ett drev på honom - och det fick effekt.

Klart vi ska vara kritiska redan nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: va han verkligen ”jävligt bra ” i straffläggningen? Det va ju inte jättemånga kanonstarka straffar. Plus svaga ingripanden på två av målen varav en är en ren tavla.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Brynäs är 21 poäng från förstaplatsen och 5 poäng från sistaplatsen, så det är väl ganska uppenbart att man är närmare botten än toppen. Precis som så många andra säsonger handlar den här säsongen om att undvika kval snarare än att åstadkomma något minnesvärt. Det är tråkigt att Brynäs ständigt hamnar i den situationen. I bästa fall blir det kvartsfinal, i värsta fall blir det degradering.

Kul att Lindbäck var bra i straffläggningen, jag kollade inte på matchen.
Kommentera