Brynäs IF

723594 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2428906

Sv: A propósito de nada
Jugge: Tycker ändå det är Manner snarare än Hedberg som bör lastas för Hedbergs misstag i en sån här match. Det finns ingen anledning att gå runt på så många backar som Manner gör. Han coachar som om han har ett mycket bättre material än vad han faktiskt har.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Tycker ändå det är Manner snarare än Hedberg som bör lastas för Hedbergs misstag i en sån här match. Det finns ingen anledning att gå runt på så många backar som Manner gör. Han coachar som om han har ett mycket bättre material än vad han faktiskt har.”

Hedberg får ju så klart lastas för de individuella misstag han gör match efter match. Men jag håller med om att Manner ska lastas för att han spelar Hedberg och Bergman så mycket som han gör.

Varför spelar man inte på 6 backar? Är Brynäs dåligt tränade? Här hade man inte spelat på över en vecka och nu är det upphåll till måndag igen. Helt obegripligt, men vad vet jag? Jag är ju bara ännu en soffcoach…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Här kommer ett inlägg från ”typ” Mats Wennerholm igen! Förra säsongen skrapade Brynäs ihop 69 poäng, om årets poängsnitt fortsätter får vi ihop, avrundat uppåt, 64 poäng. På 64 poäng kommer vi inte att spela Play-in men vi klarar kanske av att undvika de 2 sista platserna. Kanske?

Vad har blivit bättre under Manner/Alcen? Man kan tycka att gårdagens match var en fin insats med utgångspunkt från att vi saknade Greg och 2 viktiga backar, absolut, men på samma sätt som t ex Växjö finner vägar att vinna hittar Brynäs vägar att förlora! Så har det varit i år, och så var förra säsongen! Det kan vara att Lindbäck gör en tavla eller att pucken studsar på Rödins klubba och in i eget mål. Men det är alltid någonting och det drabbar ”alltid” Brynäs. Nej, det drabbar inte alltid Brynäs, vi är helt enkelt inte tillräckligt skickliga. Vi har för dåliga spelare, vår Tränare coachar för dåligt och vår SC är sämre på att sätta ihop ett lag en flertalet and SC i SHL, så enkelt är det!

Enligt mig har inget blivit bättre i år jämfört med förra säsongen! Att då damma av Blomman, som inte dög för 2,5 år sedan, plus en spelare som inte fått AHL eller annat kontrakt och inte spelat på 8-10 månader och tror att han skall göra skillnad på 6-7 matcher är ett oerhört fattigdomsbevis. Det är bara så uselt
Kommentera