Brynäs IF

723583 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2428909

Sv: A propósito de nada
Tgl: Jag håller med i mycket - allt. Men vill verkligen också betona att det Brynäs sysslar med är inte otur som man blir utsatt för, utan man är inte bättre. i elitidrott är det marginalerna som avgöra och det gäller att jobba och vara så skicklig att den marginalen hamnar på rätt sida.

Tycker det är ett svaghetstecken att hedersamma poängförluster tas emot med glädje och lättnad. hur ska man bli en vinnare om man nöjer sig med att för stryk?

Gör om gör rätt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Supportern: Håller också med, det kan ses som oflyt isolerat en match, men sett över en säsong är det nog, precis som du skriver, att det är dessa små marginaler är skillanden mellan toppen och botten.

Som många skrivit, sett till förutsättningarna igår så är oavgjort bra, hade såklart känts bättre med två poäng. Men insatsen helt klart godkänd. Likt förbannat har vi tagit fyra poäng de senaste åtta matcherna.

Positivt är att det spelmässigt sett bättre ut de senaste tre och där vi tagit fyra poäng (som kunde varit fem till åtta poäng..) Negativt är faktiskt Manners matchcoachning. Jag begriper inte heller hur han matchar laget. I boxplay satte han in Hedberg/Bergman. Två backar han själv håller utanför laget när vi har fullt manskap. Helt obegripligt. Det är vila i en vecka nu, jag tror att de hade klarat av att spela på sex eller till och med fem backar igår.
Kommentera