Brynäs IF

723314 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2430450

Sv: A propósito de nada
Mattson: Man undrar om de ansvariga inser hur illa det är ställt med dagens Brynäs. Det är ju helt orealistiskt att Brynäs skulle spöa Oskarshamn i bäst av 7. Malmö vore bästa laget att möta i kvalet. Kommer stå mellan Malmö, Brynäs och Oskarshamn om kvalplatserna, men IKO inbördes möten mot Brynäs kan mycket väl fälla avgörandet. Att HV med deras material och Samuelsson i båset skulle ta mindre poäng än Brynäs under återstående del av säsongen tror jag verkligen inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Nu får ni gärna SPY ner mig, säsongen är inte slut än vi vände på det förra säsongen. och vi kommer vända på det den här säsongen också, så här långt en av säsongens sämsta matcher, jag vill bara slita mitt hår som jag inte har och skrika, men många matcher kvar ny match på onsdag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Hade ansvariga i föreningen insett faran å läget då hade det varit tjänstefel å inte aggera. M.a.o så inser dom inte faran då inte har aggerat på 5 år sen 2017 ..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: de får ringa Huge ….

Har noterat att Huge är otroligt aktiv mellan matcherna, knappt någonting under matcher, aldrig synpunkter eller kommentarer.

Hur tolkar du och alla andra det? Själv har jag en teori…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag hoppas HV:s miljonbygge inte levererar. IKO tror jag inte behöver kvala. Blir det kval måste vi dumpa Manner. Försvarsspelet under honom är katastrofalt. Tror jag är huvudförklaringen till målvakternas usla siffror.
Kommentera