Brynäs IF

723289 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2430634

Sv: A propósito de nada
Forsberg 1978: Är väl bara Sundquist och Andersson han med flera bråkat bort. Mikko har ju fått sin chans nu kan jag tycka. Hela coachingteamet är ju helt apatiska under match och matchcoaching finns ju inte på kartan överhuvudtaget. Då tror jag att det är rätt lätt hänt att man tröttnar på sin chef som inte gör något för att göra situationen bättre. Tänk dig själv att stå och trampa vatten på samma ställe, säsong efter säsong, match efter match. Klart som fan man försöker påverka en sån situation.

Jag minns när truppen fick bort Sundquist, Rödin var en helt ny spelare i följande match och resten av säsongen var han tamejfan en av seriens bästa spelare. Skulle en sparkning av coachteamet få igång den Rödin som visade sig då så är jag öppen för att sparka finnarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Ok då är det väl bättre att sparka Rödin som inte kan anpassa sig, har alltid haft svårt för Rödin speciellt som kapten!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: I sånt fall är Rödin inget annat än en överbetald fjollig diva som kan dra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Frågan är om inte Rödin är passé som spetsspelare i SHL. Han kanske håller i en andrakedja, men han är ju inte i närheten av att tillhöra toppskiktet i SHL nuförtiden. Det är egentligen samma sak med Bertilsson, visst håller han fortfarande i SHL, men han är inte bland de bästa backarna.
Kommentera