Brynäs IF

726304 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2431057

Sv: A propósito de nada
Axle San: Det är många omgångar kvar att spela. Vi har visat att vi kan spela men nuvarande svacka är väldigt oroväckande inte minst med tanken på att truppen ser svag ut, man fortsätter matcha Palve, Hedberg, Bergman m fler vilket också skapar frustration bland spelarna. Självförtroendet växer heller inte i och med motgångar. Jag med många andra trodde att vi skulle vinna betydlig fler matcher i år då Lindbäck värvades, VV valde att stanna kvar, vi värvade några etablerade spelare m.m. Sklenicka var en spelare som levererade otroligt mycket i början men även han har dragits med övriga och har haft svårt på slutet. Manner kom i ett läge där han (även han själv sagt) kunde bara göra det bättre men resultaten har uteblivit. 95 insläppta är under all kritik.
Brynäs behöver en ny tänk, det ska anställas folk med ett bra CV och inte kompisar. Att anställa folk med Brynäs anknytning är inget fel så länge dessa motsvarar kraven för den aktuella tjänsten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lapad: Ja än finns det hopp och hoppet ligger ju i att lag som Malmö, HV, LHC...(va sjutton, LHC ser jag ligger 6 poäng före oss med en match mindre spelad...) och Oskarshamn...(pust) också är dåliga lag...
Frågan är dock om inte HV kommer att lyfta nu med alla nyförvärv...då återstår Malmö och Oskarshamn att fightas mot (som båda fetkrossat oss i vinter).
Kanske när våra förvärv kommit in i det att vi kan lyfta...lol
Kommentera