Brynäs IF

726392 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2431119

Sv: A propósito de nada
Tgl: Ja, jag förstår inte varför ledningen inte erbjuder en napp, en snuttefilt och gratis välling under resten av säsongen till dig och alla andra medgångande och gnälliga fans som inte klarar av att laget inte presterar som ni har hoppats på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: napp..snutte och välling..Det hade varit en bra start...för många..
Till dig..gratis synundersökning och en bok i hockeyns ABC..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Ledningen kunde i alla fall bjuda fansen på Brynäsgroggen, för att dämpa den värsta ångesten. Det tycker jag faktiskt då de ständigt bjuder på usla prestationer och avgrundsdjupa svackor. 1 vinst på 9 senaste är ju fan nästan Esko-klass…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja, imorgon blir det mat och hockey i Monitor ERP=Gavlerinken. Spelade golf med Henrik Strid i somras på Söderhamns gk. Han fick stryk. Det blir väl stryk för hans lag också imorgon.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Napp, snuttefilt och välling? Vet inte var Du kommer ifrån men någon i ledande position verkar Du inte ha eller ha haft! Visst detta är bara hockey men vi är ju några stycken som verkar bry oss om denna hockey i alla fall, inklusive Du, och då tycker jag att man från ledningens sida har ett ansvar när det är på väg åt samma håll som de senaste 10-15 åren, med något undantag.

Jämför absolut inte detta med stora kriser, verkliga kriser, men det som skiljer dålig från bra krishantering är bl a kommunikation!
Kommentera