Brynäs IF

726334 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2431245

Sv: A propósito de nada
Jugge:
Ja man blir bra jävla avundsjuk på en mäktig klack med röstresuser och snyggt tifo.
Arenaupplevelsen i Monitorn är ett stort skämt!
Klacken är pinsamt dålig, inget tifo, låter knappt och känns mest som det står rätt konstiga personer där. Sandvikens klack i fotbollen hörs mer...

Arenan har ruggigt dåligt och iskallt intro. Med dålig töntig musik och ingen wow känsla alls när spelarna kommer in.
Sen är Arena DJ:n under all kritik och spelar fortfarande låtar som spelades när arenan inte var utbyggd. Utan samma gamla trötta musik låtar som 1999.

Sen har vi nog hela shls sämsta mediakub. Plus dålig belysning. Ett tips för er som vill se mäktigt info. Kika på Luleå. Spelarna visas på isen med en projektor som andas klass.

Vidare är kiosk utbudet kasst och för dyrt! Plus att barerna är under all kritik vad gäller att servera öl snabbt.

Jag har mejlat allting till Brynäs. Men som vanligt nöjer man sig med det extremt lilla.

Hemsk arenaupplevelse!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
jok3rn: Nedan kan man som lekman ana anledningen till att BIF och många andra inte har ice-projection (ledtråd = 40 miljoner)

” Klubben med hjälp av Minecraftmiljardären Jakob Porser och Luleå Kommunen har investerat 40 miljoner i ett nytt ljus- och ljudsystem i sin hemmaborg, Coop Arena. ”

Helt sjuka pengar. Men inte för en mångmiljardär.
Tror du han har råd att se till att det aldrig någonsin går någon nöd på Luleås spelartruppbudget? Eller kommer de någonsin att sakna pengar? Lönetak tack.

Är ju omöjligt att konkurrera med lag som har mångmiljardärer som försöker köpa guld. Spelar ingen roll hur överlägsen fanbase man har då.
Kommentera