Brynäs IF

723314 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2433766

Sv: A propósito de nada
Bulten: Årets delmål är nia eller bättre, vilket Alcen har redovisat, nu är frågan kommer vi klara det? vad som händer om vi klarar det och vilket nästa delmål är får Alcen svara på efter säsongen, jag är glad om vi tar steg varje säsong och slipper kvala, men sen har vi supportrar som älskar klaga, så även om vinner SM guld kommer dem gnälla och leta fel brister.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: du fattar ju själv att hans delmål enbart är för att köpa sig själv tid. Att någon köper dessa mål och visioner fortfarande är ju helt otroligt. Trodde folk lärt sognefter 4 guld på 10 år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S:

Alla lags supportrar klagar om laget spelar dåligt, konstigt vore väl annars, finns sådana i Leksand med.

Jag exempel, om LIF förlorar för att de varit bra är en sak men att klaga på de personer som gnäller när det är befogat är bara larvigt. Att vara hockeyspelare på denna nivån är ett heltidsyrke och många av spelarna läser såklart på vissa forum det är jag övertygad om, vad är en bättre morot än att spela bättre om fansen är missnöjda.

Det är ju fansen som betalar dyra pengar för att se sitt favoritlag spela, då måste man tåla lite kritik. Glöm inte det.

" så även om vinner SM guld kommer dem gnälla och leta fel brister "

Men vinner man SM Guld är det nog ingen som klagar, nu är det ute och cyklar rejält.

Gott Nytt År på er Brynäsare
Kommentera