Brynäs IF

726305 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2435124

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Auchinleck: "Vem fan skall kunna kliva fram som den stabila lösningen att bygga resten av säsongen på?"

Finns väl bara ett svar på den frågan: Lindbäck förstås.
Nån annan realistisk lösning finns väl knappast, kan inte se varför han med sin rutin och erfarenhet inte skulle kunna bli den stabila och säkra målvakt som alla hade hoppats på och förväntat sig att se när han nu kommit hem.
Han har ändå inte varit så otroligt genomusel som det påstås och tittar man på helheten så måste man även räkna in den klena hjälpen han fått av uteförsvaret plus den dåliga effektiviteten som också bidragit till en del tappade pinnar.
Lätt att såga valet igår och kalla det för "kalkon" när man har facit i hand, skulle snarare vilja nyansera betyget till ett "knepigt val", utan att ha en aning om hur Manner, Honken och målvakterna själva har resonerat utifrån diskussionerna man måste ha haft sinsemellan.
Som oinsatt och okunnig sofftyckare känner jag ändå att Karhunen borde ha varit ett mer logiskt val, sett till Manners (som jag uppfattat det) filosofi som går ut på att inte bestraffa en spelare automatisk med bänkning i nästa match utan istället låta denne få chansen till en omgående och snabb revansch.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Huge:
Du lägger Brynäs framtid i Lindbäcks händer efter den här skakiga hösten?

Modigt.

Då kör vi på det.
Låst ämne