Brynäs IF

725906 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2435238

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Stefan R 63: Gällande Honkens deltidsupplägg så måste man ju utvärdera och justera det när man märker att det inte fungerar.
Så här tror jag det gått till. Det tog ju lång tid innan Honken presenterades och det är klart att upplägget var upphovet till det. Alcén tvingades gå med på det då det var ett krav från Honken och Lindbäck ville ha Honken.

Jag tror knappast Veven tyckte att ett deltidsupplägg var optimalt. Baserat på intervjun Lindbäck gav där han sa att han inte får det att fungera så är det uppenbart att han övervärderat sig själv och underskattat omställningen till SHL igen. I takt med alla inkastade puckar så har det tidigare bra självförtroendet bytts mot osäkerhet och tvivlan på sig själv. Osäkerheten smittar av sig på utespelarna i försvarsarbetet och plötsligt är man inne i en ond cirkel.

Att man ens försvarar nuvarande upplägg i rådande läge är ett rent strutsbeteende i min bok.

Ska det göras någon ändring i tränarkonstellationen så borde Honken ryka i första hand. I andra hand borde Pajen ersättas om det är som jag tror att han ansvarar för försvarsarbetet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Jugge: Jo så är det ju..O när VV inte fick stå matcher så blev han less..
I alla lag jag har tränat så är mv..en väldigt utsatt situation..O de måste ha ett psyke av stål..De kan inte börja tvivla på sig själva..Det håller inte!
Många av de mv jag har haft är ofta envisa..lite egoistiska och är de på pappret jämnbra så kan det bli en väldigt svår situation för laget och tränare..
Låst ämne