Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2437030

Sv: A propósito de nada
Bulten: ok vi ser olika på den situationen..Taffligt försvarsspel uti hörnet..skott på första stolpen..samma spelare får med sig pucken runt mål..O släpper in pass mellan två Brynäsare som sover likt Törnrosa ..och skott från 1 m..Möjligt att Anders ska va snabbare över men..missarna står våra 5 utespelare för i den situationen..först i hörn..sen vid första stolpen o sen två sovande...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag var nog först att kritisera målvakterna i höstas. …Och då fick jag höra att det var backarnas fel. Nu har vinden sedan länge vänt och det gås hårt åt målvakterna på forumet.

…Men jag måste säga att Lindbäck gjorde en bra match mot Linköping. Inte perfekt på något sätt – men han vinner ”målvaktsmatchen” mot Högberg som borde tagit Rödins avgörande skott. Det räcker långt.

Lindbäck kom flera gånger ut och gjorde sig stor och det känns som att hans djupledsspel börjar fungera. I sidled går det fortfarande lite långsamt men den här matchen ger mig hopp!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Taffligt?? Dueller som vem som helst kan gå vinnande ur i hörnet, Ölund har längst väg tillbaka men gör allt för att komma ikapp. Möjligt att försvararna inte gör ett hundraprocentigt agerande som inte ser när Gallo dyker upp. Å andra sidan har Gallo helt öppet mål för att Lindbäck sitter och kramar stolpen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Känns ändå som att Limpan hänger kvar
lite onödigt länge vid första stolpen innan han förflyttar sig över till den andra, men som du säger: är ju ändå våra två sovande framför kassen som är syndabockarna, om nån eller några sådana ska utses.
Viktigt till sist att han får vinna och dessutom göra en bra match.
Kommentera