Brynäs IF

723289 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2437189

Sv: A propósito de nada
Zzz: Hade någon annan, säg Shinnimin gjort något liknande mot Brynäs hade ingen Brynäsare försvarat honom på det sätt som vissa gör med Rödin. Tycker även vi Brynäsare måste kunna vara objektiva, annars blir det bara löjligt när vi klagar på ett motståndarlag nästa gång.

Rödin får klubban över vänster knä och faller lätt. Sedan kan man prata om förmildrande omständigheter men att han faller lätt är uppenbart. Instämmer förövrigt inte med att han hade varit fri om han inte fallit. Linköping har en av sina spelare kvar defensivt som är i linje med Rödin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Nej jag hade inte försvarat Shinnimin, men har heller aldrig kritiserat och gnällt på honom för filmningar. Jag gillar Shinninin, han är av dom sist spelarna i ligan som väcker känslor bortom de egna fansen. Ett utdöende spelartyp. Sen får han hellre svina och tugga än filma.

Jag tycker inte det är så solklar filmning att man kan peka ut Rödin som fuskare vilket man nu gör.

Ja Rödin hade en spelare i linje, men med den farten han hade kontra LHC spelarens fart och position hade han varit fri.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Bra och korrekt av disciplinnämnden att ge Rödin böter för filmning. För Brynäs del är det verkligen inte smickrande att ha en filmande lagkapten. Rödin får skylla sig själv nästa gång han blir trippad på riktigt och domarna släpper.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: tittade också på SHLs klipp och tog det ruta för ruta. LHC klubban ser ut att först vara i kontakt med Rödins högra smalben för att sedan tryckas undan av vänster knä. Sedan viker sig vänster skridsko alt han sätter den för tidigt.
Spontant känns det som att den kontakten mellan knät och klubban i knä är så stor att han inte skall orka lyfta benet för att inte tappa skäret. Så jag är benägen att hålla med om förstärkning/faller lätt
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Jag åberopar CR7-regeln. Rödda förstärker en del, men det går jämnt ut eftersom domarna missar tjuvnyp han får. Dessutom en ganska tydlig kontakt i hög fart. Man har sett värre. (Obs, lite skämt)

Shinnimin kommer såklart alltid vara värst och Luleåfans är mer eller mindre diskvalificerade från att gnälla på andra lags spelare.

Brynäs avgjorde åtminstone inte med en man mer. Det gjorde Luleå i Gävle när Shinnimin låtsades bli trippad av just Rödin.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp:
Kollade nu på SHL's hemsida så man kunde veva reprisen lite (och inte bara ha reprisen från igår på näthinnan).
Solklar filmning i min värld...inte ens bara förstärkning...
Anton ser inte ut att vara i närheten av att tappa någon balans efter den där klubban.

Tycker Lemp säger det klockrent.
Vi måste kunna vara objektiva här...annars blir vi lika parodiska som dom som försvarar Shinimin och Wingerli...
Kommentera