Brynäs IF

723315 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2437311

Sv: A propósito de nada
Lemp: Jag arbetar inte med hockey eller med domare. Vore konstigt om det var mitt jobb att lista ut sett system för det.
Okej, så varför har vi avstängningar på spelare? Speciellt när det handlar om huvudtacklingar? Är det inte för att man vill ha bort just det? Jag förstår inte varför domare ska vara så otroligt skyddade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lindbäck säger själv att han är bättre efter jul! Haha han sa aldrig vilken jul. Den som varit eller den som kommer =) sälj skiter ... matchen mot hv imon spelar vi utan målvakter och mot Växjö så byts dom ut efter varje mål! Haha .. fast jag hoppas att det blir vinst imon
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Rekommenderar att du läser Pejas inlägg för att få förklaringen till varför det är viktigt att värna om vår domare.

Förklaringen i korta drag: Vi har knappt några domare kvar och återväxten är noll= Därmed viktigt att värna om våra domare och skapa bättre förutsättningar för att få domare att dels stanna inom yrket men också skapa återväxt av nya. Tror inte det uppnås genom "konsekvenser".
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Spelare vet vad de gör när de delar ut fula tacklingar. Att spelare aldrig skadar varandra medvetet är en naiv föreställning som finns hos en del personer. Däremot är det ju självklart att domare dömer så gott de kan.
Kommentera