Brynäs IF

723289 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2438984

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Såg bara första idag och det såg ju inte så bra ut, ändå ledning med
1-0 tack vare Lindbäck. HV klart bättre lag idag och vinner rättvist.
Vi hade chansen vid 1-0 och ett PP där det var jävligt nära men tyvärr ingen utdelning. 2-0 där och matchen hade kanske fått ett annat förlopp.
Visst sätter Berra in en i grunden bra bröstvärmare med armarna utefter sidan och utan några armbågar eller handskar i huvudet, men i det läget när han borde se hur oskyddad deras gubbe är så hade han inte behövt sätta till med sån kraft, hade ju i princip räckt med att bara ställa sig ivägen, så att man ändrade från Game och checking to the head till "bara" Game och charging tycker jag ändå var rätt dömt.
Nu är det bara att hoppas på att han inte får nån avstängning och det enda positiva idag var väl att Lindbäck börjar ser bra ut, det lär behövas framöver.
Växjö borta i nästa match och förstås en bombsäker etta, men det är väl i just dom lägena som vi brukar skrälla så jag tror på minst 1 pinne mot ett lite proppmätt Växjö som redan är klara för slutspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Bertilsson tar knappt ett skär i den proppen. Som back kan han ju inte flytta sig å ge fri lejd till motståndaren. Att sedan hjälmen är dåligt knäppt, vems ansvar är det?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Tvärtom, man ändrade från charging till checking to the head.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: När skrällde vi borta mot Växjö senast? Luktar soppatorsk deluxe om lördagen. Gäller att hålla siffrorna nere när vi är ett lag i spillror.
Kommentera