Brynäs IF

723274 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2439028

Sv: A propósito de nada
Varför händer det inget mer? Dom förlorar match efter match och man är tyst från brynäs sida. Vad väntat man på? Kval? Jag tycker dom har en chans dom har bevisat det men nått är verkligen fel? Varför så tyst ?? Vad är felet ? Vad väntar dom på? Tänkte dom inte på alla som ser vad som händer match efter match? Eller är lönen viktigare så läge dom har den ?? Kollat på brynäs sen 98 men jag börjar undra vad fan är det som händer med klubben??!!! Tappat allt .. aldrig varit så besviken som nu dom senaste sensorerna...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SaggeBoy: det är knäpp tyst. Varken Alcen eller fröken Modo visar sig. Det är bara Manner som får täcka upp. Varken ser eller hör mycket av Rödin heller som trots allt är kapten.
Men en match som denna måste spelarna ta mer ansvar för energin då det är dom som är på isen. Lyssna på HC och blåställ på.
Dette samma sak år in och år ut oberoende av tränare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SaggeBoy: Finns då jävla många problem med jag tycker framförallt att 1:a kedjan varit rätt mediokra hela säsongen. Ölund var bra i några matcher. Nu heelt osynlig som förra säsongen. Målvaktsproblem hela säsongen samt obefintlig coachning.
Kommentera