Brynäs IF

724882 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #243914

Sv: AIK väntar...
Bright: Håller med om att kommunen kunde göra mkt mer för att backa upp laget. Stötenstenen är väl att man inte vill missgynna andra lag och verksamheter på bekostnad av Brynäs. Tycker dock att man kunde strunta i dessa betänkligheter i detta fall.
Ett Brynäs kvar i ES gynnar hela staden och regionen.
Att man varit framträdande i laget som aktiv betyder inte automatiskt att man passar som Sportchef. Det måste finnas intresse, engagemang och inte minst att man är "free agent" sas, dvs att ens nuvarande åtagande kan avslutas till förmån för ett, som man tycker, bättre och intressantare. Med tanke på att vi ev. spelar i AS nästa år (Gud förbjude, men ändå ngt som Sportchefskandidaterna helt klart väger in), förstår man att jobbet knappast tillsätter sig själv.
Näslund t.ex, tror jag väl har rotat sig i Skåne bland sina kära travhästar och hockeyintresset verkar väl ha fösvunnit helt, mer eller mindre. Fenomenet verkar f.ö vara ganska vanligt bland f.d storspelare, dvs att man efter karriären totalt kopplar bort sin tidigare inkomstkälla och ägnar sig åt något helt annat.

Annars tycker jag att din logik är ganska intressant:
Inga visioner och ambitioner i klubben, inga spelare eller ledare vill hit. Ekonomin körd i botten och inkompetent ledarskap.

Varför är du isf förvånad att många tydligen tackat nej till Sportchefsjobbet?
Kommentera