Brynäs IF

723314 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2439145

Sv: A propósito de nada
Bulten: spontant känns det som att Rödin tyngs av C. Man måste han någon som axlar det ansvaret. Blomman har gjort det bra förut och vet vad som krävs.
Om man tittar på isen när det är avbrott och en från båda lagen konfererar med domaren vid domarcirkeln så är det väldigt sällan Rödin ofta Ölund och vid periodpauser är det Larsson som är på.
Sedan har vi ingen koll på hur det är i omklädningsrummet. Men en dag som denna måste alla ta sitt ansvar oavsett om man har en bokstav på bröstet eller ej.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Slår mej inte för bröstet (nåja) men att nån på allvar trodde att Brynäs skulle vinna den här matchen! Har man följt laget de senaste 20 åren kan det inte finnas nån tvekan om hur det här slutar. Den här matchen är bara ytterligare ett bevis på den teorin. Vi har inte SHL-förmåga. Kanske Mif är sämre i år. Men nästa år? Och nästa? Omfamna Allsvenskan!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Carlo: Jo, fast alla grupper behöver ledare. formella och informella. de visar vägen med ord och handling. Brynäs har inga starka ledare, eller rättare sagt, de har inga ledare som vet vad som krävs för att vinna.

Mjäkigare lag som viker ner sig när det gäller får man leta efter. Helt fel karaktär på spelarena, för många dåliga spelare. Härdsmälta från toppen av ledningen ändå ner till minsta ledare.

Om Malmö på något sätt lyckas vara sämre så kanske det kan gå. Men sen då? vilka ledare ska leda denna förening framåt? Helt ärligt så ser jag ingen ljus framtid för Brynäs. Kan någon svara mig hur en ljus framtid skulle se ut?
Kommentera