Brynäs IF

723737 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2439275

Sv: A propósito de nada
”Men han öppnar för att stanna – om Brynäs visar handlingskraft och ger honom rätt förutsättningar att leda laget framåt.”

Denna kommentar kan reta mig så djävulskt.
Detta är Manners kommentar bara någon vecka innan han förlängde sitt kontrakt.
Alcén är verkligen inte felfri och har gjort vissa märkliga beslut, MEN.
Faktum kvarstår att truppen som Manner befogar över iår, INTE skall vara i närheten att behöva kvala. Spelet ser bedrövligt ut och det beror inte på spelarmaterialet, tyck vad ni vill men det är fakta.
Manner får ut noll och ingenting av detta laget.
Vi har en helt ny och uppgraderad backsida som på pappret är bland seriens bättre. Ändå släpper vi in mångt mycket mer mål än när vi hade Berglund, Nyberg och Mylläri på topp6?!
Det är bra att Manner försöker sätta krav och press på föreningen och Alcén, men det blir otroligt pajigt när han själv inte får ut ett SKIT!
Gillar Manner något kopiöst egentligen. Den mannen räddade hela föreningen med sina mjuka värderingar, och vi är honom att tacka något oerhört.
Men nu vet jag inte vad vi ska göra längre.
Vi trampar vatten och snart trampar vi gyttja. Bara en tidsfråga innan kvicksanden smyger kryper upp längs anklarna, och då är vi bortom räddning..
Ledsen för långt inlägg, jag var tvungen att skriva av mig lite.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Känner likadant som dig så det är bara att skriva av dig. Känner bara ett stort mörker så fort Brynäs dyker upp i sociala medier eller att man går in här för man kan inte stänga av. Det är bara en tidsfråga innan vi åker ur. Varje säsong är pest och föreningen tar bara felbeslut. När vi får chansen att bygga upp något nytt tar vi en helt grön sportchef på ett treårskontrakt. Sen ska vi böna och be för en tränare vars handplockade nyförvärv floppat och hans handplockade finska ledarstab misslyckats totalt att få ut någonting ur materialet. Är evigt tacksam för hans insats förra säsongen, men är han den som kommer leda oss till framgång i SHL? Jag tror inte det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Mylläri, Berglund, Nyberg spelade framför Veini. En himla skillnad att kunna lita på att inte precis vad som helst kan gå in i mål. Tavlorna i år motsvarar väl ungefär samma antal som samtliga Brynäsmålvakter gjort de 5 senaste säsongerna ihop. Otroligt tröstlöst att ge precis allt i alla lägen sen kommer en fjösare från blå och smiter in mellan arm och benskydd. Lägg därtill att försvararna detta året ska behöva stå för målen om det ska bli några. Laget är felbyggt eller rättare sagt inte färdigbyggt. Där den största synden är målvaktsplatsen och hur man fumlade bort Veini
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: "Faktum kvarstår att truppen som Manner befogar över iår, INTE skall vara i närheten att behöva kvala. Spelet ser bedrövligt ut och det beror inte på spelarmaterialet, tyck vad ni vill men det är fakta."

Jag håller inte alls med här, vi har haft en risig trupp de senaste säsongerna och till denna säsong har vi knappt förstärkt truppen trots att SHL inte varit bättre sedan senaste lock-outen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Man kan säga vad vill om backar som Berglund och Mylläri. De var väldigt begränsade backar, mer begränsade än majoriteten av de vi har idag, men det känns också som de visste om sina begränsningar och spelade därefter. Våra backar (och forwards för den delen) skulle också behöva mer av den insikten. Det är så ofta vi gör det på tok för svårt och för "snyggt" för oss.
Kommentera