Brynäs IF

723753 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2439293

Sv: A propósito de nada
Axle San: ”Jag håller inte alls med här, vi har haft en risig trupp de senaste säsongerna och till denna säsong har vi knappt förstärkt truppen trots att SHL inte varit bättre sedan senaste lock-outen.”

Backar
Ut: Genoway, Björk, Mylläri, Berglund, Cibulskis
In: Sklenicka, Friman, Johannesson, Kinnvall, Niemelä

Forwards
Ut: Molin, Sallinen, Danielsson, Gunler, Pettersson, Wandell
In: Larsson, Björninen, Strömgren, Blomqvist

Hur kan du inte få detta till förstärkning?
Backsidan är som natt och dag jämfört med ifjol & Forwardssidan är inte topp men jag skulle aldrig byta mot förra årets.

Är dock inte förvånad att vi två ser på saken olika om man säger så..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Ditt "natt och dag" gällande backsidan motsvarar i så fall den marginella ljusnyans mellan natt och dag vi ser vid midsommartid.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Genoway och Björk är bra spelare och Kinnvall han spelar ju knappt men visst, Sklenicka var ju magnifik i början. Friman ser jag som medioker på grillorna och det håller inte.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: På fw-sidan är lägstanivån klart lägre nu och man ska inte glömma att många som är kvar har blivit ett år sämre (i motsats till ett år bättre när man har utvecklingsbara spelare). Backuppsättningen är klart bättre men de måste också ta väldigt stort ansvar i offensiven för att kompensera upp den usla fw-uppsättningen. Och när det gäller att inte jobba hårt och inte följa de taktiska riktlinjerna, så finns det definitivt fler återfallsförbrytare bland forwards än backar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Jag skrev ju att vi förstärkt truppen och du citerade själv inlägget. Märkligt.
Kommentera