Brynäs IF

723888 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2439923

Sv: A propósito de nada
Alla måste göra samma sak, byte efter byte! Tummar nån på nånting, då försvinner ödmjukheten och då är man ofrånkomligt på väg att losa! Ingen får tumma på ödmjukheten,
Det ordet innefattar så mycket viktiga saker inom idrotten. Där har tränaren ett oerhört ansvar att få gruppen att förstå, och få fram hur han vill att spelarna ska agera ute på isen. Det är som alla förstår, funkar inte det, ja då är det nått mellan laget och tränaren. Jag tror alltid på små förändringar. Det lilla kan göra så mycket.

Det här är saker som man kan påverka, och jag har svårt att tänka mig att en tränare ger upp och ger rodret till nån annan, (om han inte blir tvingad förstås) jag är helt övertygad om att Manner kommer att hitta en lösning och att ni börjar på att klättra, det är min sanna övertygelse.

Har sett lite av Brynäs och i grunden så är det ett bra lag. Är man inte ödmjuk för uppgiften, då drabbas hela strukturen, ja hela spelsystemet raseras.

Till sist: Alla måste dra sitt strå till stacken, kan Manner fixa det, ja, då kan det även bli slutspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
UbbeNils:
"Har sett lite av Brynäs och i grunden så är det ett bra lag. Är man inte ödmjuk för uppgiften, då drabbas hela strukturen, ja hela spelsystemet raseras."

På spiken.
Kommentera