Brynäs IF

722771 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2442742

Sv: A propósito de nada
Farsang: Tolkar det ändå som att inget nytt är på väg och att man gjort bedömningen att Roy inte går in på två kedjor. Nu var jag inte speciellt imponerad av hans insats som vissa verkar vara, tvärtom tyckte jag han överarbetade och drällde med puck. Så är inte emot att man gör sig av med honom, FÖRUTSATT att man har något nytt på igång. För att han är bättre än en rad andra forwards i truppen råder ingen som helst tvivel på. Det hade med lätthet gått att forma om så att Roy går in på två och att man fördelar om rollerna bland övriga. Så än en gång märkligt agerande av Alcén om inget nytt dyker upp i veckan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bulten: nu betyder inte denna helt färska artikel att någon är på väg så klart men jag citerar Hockeynews: "Brynäs uppges visa intresse för välbekant forward". Det är Clark det skrivs om ifall ni inte vill klicka och läsa själva av någon anledning. hockeynews.se/articles/27166/
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bulten:
JAEG söker en topp6-fw. Hittar de ingen så blir det ingen ny fw om inte det blir skador innan 15 feb?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bulten: Roy var i grunden bara en ersättare för Strömgren rent numerärt sett och inte en spelare som man hade trott/räknat med att bli mer spets än vad Strömgren är. Lite av ett win-winläge med chans och läge att behålla Roy ifall han skulle visa sig vara riktigt bra men ingen skada skedd om har blir ratad, då de sparade pengarna istället kan ge större möjlighet att få nåt mkt bättre framöver.
Så klokt agerat av Alcen, oavsett om han redan har nåt nytt och mer eller mindre säkert på gång eller inte.
Min uppfattning utifrån det Alcen möjligtvis antyder mellan raderna är att han i första hand söker en back och kan tänka sig att låna ut/släppa antingen Hedberg eller Bergman.
Kommentera