Brynäs IF

723315 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2443667

Sv: A propósito de nada
Huge: Karhunen, Blomqvist och kanske Clark. Hur sannolikt är det att de bästa realistiska alternativen bara råkar vara jämnåriga fd lagkamrater till Alcén? Försök räkna ut den sannolikheten och bedöm därefter om den tesen kan tas på allvar… svaret är givet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Karhunen, Blomqvist och kanske Clark. Hur sannolikt är det att de bästa realistiska alternativen bara råkar vara jämnåriga fd lagkamrater till Alcén?"

Om marknaden nu är väldigt tunn och vi kortsiktigt och pga olika anledningar behöver spelare att fylla ut truppen med, så vad spelar det för roll om dom är gamla brynäsare och lite äldre om Alcen nu ser att det inte finns nåt bättre och säkrare att tillgå på den tunna marknaden och som inte är hutlöst dyra och därmed ointressant ur ekonomisk synvinkel.
Alcen har värvat Kinnvall och Johan Larsson, också gamla brynäsare.
Borde han ha gett fan i dom också, bara för att dom är gamla "lagkamrater"?
Som många andra redan varit inne på: Alcen har värvat bra inför den här säsongen, det tror jag i stort sett alla var överens utom dom sedvanliga gnällspikarna som gnäller oavsett vad som kommer in.
Anledning till att vi ligger där vi ligger och inte har presterat som förväntat är nog betydligt mer komplicerad än att det bara handlat om att Alcen har misslyckats kapitalt med sina värvningar.
Kommentera