Brynäs IF

723332 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2450281

Sv: A propósito de nada
Peja: varför borde Olesen, Blomman och Ljungkrantz lämna? Tycker dem två förstnämnda är självklara val för en 3:e, 4:e femma? Och Ljungkrantz är en påläggskalv. Han lär utvecklas.


Tycker spelare som borde lämna är, Timashov,Palve, Rödin, kvist
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Farsang: Om vi leker med tanken att Olesen, Blomqvist och Ljungkrantz blir kvar, så är det alltså bara Eklind, Birgersson och Timashov som sitter på utgående kontrakt på forwardssidan. Av dessa har Eklind och Birgersson väldigt billiga kontrakt i nuläget. Min poäng är att det inte kommer att gå att få in massa dyra forwards om man bara dumpar billiga spelare. Det måste till att dyra spelare lämnar för att Brynäs ska få in nya dyra spelare. Lönebudgeten lär inte öka radikalt.

Rödin och Palve har feta kontrakt. Vi kan utgå från att de blir kvar. Åtminstone Rödin kommer ju knappast att lämna. Kvist spelar på Rookiekontrakt, det skulle en allsvensk klubb kunna ta över utan problem om Brynäs väljer att dumpa honom. Men då måste Kvist antagligen ersättas av en ny spelare på Rookiekontrakt och inte någon med fantastiskt CV.

Sen ska man inte glömma att spelare som Olesen och Eklind kommer höja sina löner rejält om de blir kvar. Det skapar mindre löneutrymme på andra poster, som typ Timashovs ersättare, om han nu lämnar.
Kommentera