Brynäs IF

723316 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2451329

Sv: Välkomna
BIF Kungen: Ju mer jag tänker på det, desto mer logiskt är det att Silfverberg spelar i Brynäs nästa säsong. Det är inte troligt att Anaheim låter han spela av sitt dyra kontrakt i nuvarande roll samtidigt som dom är i en rebuild.

Att något annat lag väljer att ta över det dyra sista året på kontraktet ser jag som osannolikt. Sista alternativet är att Anaheim försöker trade’a honom till en contender i år som gör en push mot Lord Stanley’s pokal. Problemet med det är att dessa klubbar brukar inte ha så mycket utrymme kvar under lönetaket.

Den som lever får se 🙂
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Välkomna
Jugge: ”Den som lever får se”, hoppas du får rätt.

Men utan att kunna S:s kontrakt så känns väl en annan NHL-klubb när säsongen är slut eller Schweiz som troligare än Brynäs.
Kommentera

Sv: Välkomna
Jugge: Enig!
Finns nästan mer som talar för att han vänder hem, än att han stannar. Trots att han sitter på kontrakt!
Kommentera

Sv: Välkomna
Jugge: Ärligt talat, varför skulle en klubb som pushar för Stanley Cup försöka trejda till sig Silfverberg? Skulle vara underbart att se honom i Brynäströjan igen, men han är ju inte samma spelare som för 10 år sedan. Förhoppningsvis ser Brynäs hans eventuella återkomst som en bonus snarare än något som man bygger nästa års lag kring, det är trots allt osäkert om han komma spela ut kontraktet eller inte.

Jag hoppas att Brynäs kan värva något vass rightare från Allsvenskan som eventuellt kan blomma ut lika Karlkvist, Björklund eller för den delen Stål Lyrenäs. Det verkar vara väldigt svårt att hitta den spelartypen, så att ta någon från allsvenskan vore inget dåligt drag. Det är ändå en ganska liten utgift i det stora hela.
Kommentera