Brynäs IF

726305 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2454764

Sv: A propósito de nada
JawKee: det är ju ett givande och tagande detta med hur man ska spela ...Boork tror jag sa och beskrev det som en för kort filt...endera drar man den uppåt och fryser om fötterna eller tvärtom...Han syfta då om man ville prioritera defensiven eller offensiven...Vad Brynäs prioriterar just nu vet jag inte,,,det är ju heller ingen bra offensiv när vi får 3 mot 2or...2 mot 1por på oss match efter match...det kan se flaschigt och fint ut i anfallszonen och det ger mer mål men också mål i baken..o då är det i mina ögon inte heller en bra offensiv. Vi jobbar inte ihop i lagdelarna...Vi gör alldeles för många individuella matcher som kostar oss poäng...Vi coacher helt galet ibland vilket kostar oss poäng...Öhlund är en underbar lojal hockeyspelare..men tänk att vi får stora skälvan när han inte inte är tillgänglig...en center i tredje linan (som har varit vår bästa jovisst) men kan inte riktigt se det scenariot i tex växjö...Fbk...eller Oskarshamn...Vi har för tunn dålig trupp, konstig inställning och ett icke matchcoachande...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Jo, det kan jag faktiskt hålla med om. Man bör bygga laget bakifrån, right? Man börjar i defensiven och tar det framåt. I vårt fall känns det som man gör det tvärtom. Men vad är problemet? Våra spelare kan inte vara noggranna och spela det systemet som de ska? Vi kanske har för mycket fokus på offensiven som du säger?
Känns som laget vill för mycket i början av matcherna, så det blir misstag. Istället för att spela med tålamod och vara noggrann i spelet. Försöker spela snyggt. Otroligt frustrerande. Har vi för många offensiva backar?
Bertilsson har varit riktigt bra, men känns som att han inte hänger med längre nu när SHL gått upp någon nivå.
Kommentera