Brynäs IF

723357 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2455676

Sv: A propósito de nada
Huge: ”Du har inte en susning om nånting öht, så dina sofftyckaranalyser, påståenden och slutsatser baserade på gissningar och ren okunskap skrattar ju alla normalbegåvade bedömare åt, inte minst de som jobbar yrkesmässigt runt och i laget.”

Brynäs ligger i botten av tabellen femte säsongen i rad och det är ganska självklart att man letar efter anledningar till det.

Det man dock kan var säker på är att det INTE beror på otur, domarna eller dåligt självförtroende. Dvs dom anledningar som du alltid skyller på.

Bulten har kanske inte rätt i allt men han har iaf inte som dig, inte ett enda rätt.

Inte en enda kunnig yrkesman skulle hålla med om dina åsikter till varför Brynäs går så dåligt. Möjligtvis en yrkesman men inte en enda kunnig yrkesman
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Ett under och jävligt konstigt då, att ansvariga inte har kontaktat dig eller Bulten för länge sen eftersom ni tydligen vet exakt allt om hur allting borde skötas och vilka beslut som är korrekta och felaktiga, utifrån förutsättningarna som föreligger.
Varför sitter ni härinne och slösar bort era enorma insikter och kunskaper när det gäller de jobb som Alcen, Svedman, Manner och spelarna har att sköta?
Obegripligt....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: För dåliga trupper kryddat med tränare som inte klarat att få ut maximalt av spelarna. Ingen juniorverksamhet där vi kunnat lotsa in riktigt bra spelare i SHL…Därför är vi i bottenträsket år efter år.

Det är min snabba soffcoachanalys utan någon som helst insyn.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: ”Brynäs ligger i botten av tabellen femte säsongen i rad och det är ganska självklart att man letar efter anledningar till det.”

Är det inte sjätte säsongen i rad? (Men känns som 20:e.)
Kommentera