Brynäs IF

723274 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2462241

Sv: A propósito de nada
Peja: Fast i detta fallet kan du inte kalla det för ”att vika ner sig”?
Brynäs skapar flertalet chanser i tredje perioden, och är det lag på banan som går för 2-1.
Rögle gör mål på en halvchans där de är starkare framför vårt mål, men det är också iprincip enda ”chansen” de har i tredje.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Timashov lyckas inte ens träffa öppet mål när stora delar av målet är öppet. Det kallar jag att vika ner sig mentalt i ett avgörande läge, för inte är han så jädra oskicklig att han ska behöva misslyckas med det?

Men som sagt, det handlar inte om enstaka matcher. Det handlar om att Brynäs gång på gång hittar sätt att förlora jämna hockeymatcher, ofta förlorar man i slutet av matcherna. Topplag hittar sätt att vinna, bottenlag hittar sätt att förlora. Vinnarmentalitet vs losermentalitet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Visst kan hålla med dig om att vi lika gärna skulle kunna vinna den här matchen och att vi har lägen. Men så har vi sagt efter många matcher och tillslut är det svårt att kolla objektivt på varje match. Sanningen är att vi förlorar och vi har förlorat i så många år nu. Grabbarna snackar hela tiden om att man bara kollar uppåt, kanske dags att kolla neråt, för det är där vi är varenda jävla år. Att heja på Brynäs är som att ständigt ha en panikattack.
Kommentera