Brynäs IF

723277 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2462270

Sv: A propósito de nada
Så jävla less på alla kommentarer om tränarbyte. Det är varken spelidén eller tränaren som förlorar matcherna för oss. Vi har Larsson, Rödda, Palve, Dima, Kinnvall, Olessen som ska göra poäng för oss. Kanske inte Larsson, men förväntar mig ändå de.

Ingen av dom levererar. Utöver det så är Rödda troligtvis den mest överbetalda kaptenen i ligan, för vad han utstrålar och presterar.

Sen har vi Lindbäck, säkert mest betalt av alla målvakter i ligan vilket han inte heller utstrålar.

Vi har ett överbetalt skitlag. Att sätta Manner åt sidan tillsammans med PA skulle inte göra ett skit för varken föreningen eller laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jo men dom du nämner matchar han ganska hårt match efter match.. varför inte bänka eller göra nåt för att väcka.. han plockade visserligen bort palve ett tag.. han är ju ändå ytterst ansvarig och han får ju inte fason på detta lag..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Thellen: Du har rätt i en hel del, men har hört att Lindbäck accepterade ett relativt billigt kontrakt eftersom han fick 3 år. Givetvis ett långt kontrakt med en 34-åring.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Thellen: Försvarsspelet borde gå att fixa med en annan coach men det man är ute efter nu är ju den effekt HV har fått. Den kan rädda HV från kval.
Kommentera