Brynäs IF

723305 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2462328

Sv: A propósito de nada
Det är ingen slump att vi förlorar jämna matcher. Det hade jämnat ut sig över en säsong. Men vi har spelare som är lite för mjuka och som inte riktigt levererar när det gäller. T.ex. Palve, t.ex. Timashov. till viss del Rödin. Rödin kan avgöra som t.ex. mot Leksand i sista omg. förra året. Men dels var det för att det något att vinna, dels var han bättre förra året. Dels har laget ganska dåligt självförtroende I år.
Men vi har tre sådana spelare. Det är nog en eller två för många. Skjut för fan…

Så jävla surt. Så jävla onödigt Hoppas att HV får hybris under uppehållet.

——-
Spelmässigt har vi gjort fyra spelmässigt bra matcher i rad och fått 5 poäng. Kunde varit 9-10 poäng men kunde också varit 2. Malmö 3 p med flyt, kunde varit 0-1 p mot SAIK men fick 2. Kunde fått poäng mot FBK, kunde absolut varit poäng idag. Summerat kanske 6 p hade varit rättvist och vi har fått 5 p. Så kanske sett över en vecka är rimligt ändå?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Timashov är helt hopplöst. Jag har nog aldrig sett en mer egoistisk spelare, han spelar bara för sig själv. Hans högsta nivå är NHL klass men hans arbetsmoral och vilja att underkasta sig laget är noll. Palve tycker jag är helt ok idag, han har spelat upp sig.
Kommentera