Brynäs IF

724873 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #246393

Sv: Brynäs IF-Linköpings HC
Tva pinnar mot Linkoping i oppningsmatchen maste vi vara nojda med. Sjalvklart ar det hur mycket nerver som helst med i en sadan match. Hoppas de kan spela ut mer i nasta. Hoppas ocksa att juniorerna far mer fortroende da.

Annars var det gott att se ganget tillbaka pa GB:en, med Clarence, Bright, Sylf och de andra risarna i god form. Speluppehallet har uppenbarligen gjort er gott. Manga parlor i gar kvall men jag tror min personliga favorit var nar RavenLord, som intressant nog hade sett matchen, skriver att Brynas krigade som faan men att det var mycket nerver ocksa och Clarence darefter torrt konstaterar att Brynas i nulaget har spelat sig ur elitserien. Man far som lasare ett starkt intryck av att ni nanstans innerst inne vill att Brynas forlorar sa att ni kan slappa loss all era frustrationer eller vad det ar. Ar det konstigt att det bara kommer 4000 till sasongens viktigaste match? Ar det konstigt att Gavle kommun och Gavleborna tycks strunta i hur det gar for Brynas? Ar det konstigt att sponsorerna, som investerar pengar i Brynas for sin marknadsforings skull, tanker en gang till om det ar en sarskilt god id'e? Hur kan ni excellera i negativ energi pa GB:en och sedan vara forvanade over att sponsorer, marknadsforare, Gavle kommun och Gavleborna skiter i Brynas?! Var ar stoltheten over Brynas IF, "my team, right or wrong"? Var ar stodet?

Det ar manga som trottnat pa debattlaget har. claesw ar en klok kille som brukade skriva mycket oftare. Maestro micke gav upp helt och hallet--en stor, stor forlust for den har GB:en. Heder at Huge och AnnaPanna for att ni forsoker halla nagon balans. Snart ar ni annu ensammare.
Kommentera