Brynäs IF

726312 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2469123

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: ”Lite tragiskt att se flera tycka en omstart i HA är att föredra.”

Spelar nog ingen roll vad nån tycker. Det tycks vara en oundviklighet. Och det finns INGET som talar för motsatsen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sedan c:a 2012 har klubben nästan varje år präglats av en extrem naivitet och/eller dumsnålhet (även tidigt 2000-tal).
Man förlorar toppspelare och hoppas på att B-spelare ska utvecklas och täcka upp efter dem!!!?? Och det har nästan aldrig lyckats. Vi har missat massor av slutspel och nästan alltid väntat till sista minut på att försöka stärka laget på en ”död” och dyr marknad för oss bottenlag.
En stor rad av misslyckanden med just den strategin som sakta men säkert tömt tillgångarna och gjort BIF till ett mindre atteaktivt lag på marknaden. Man verkar inte ha genomfört några som helst ”lessons learned” analyser de senaste åren utan bara kört med samma naiva optimism (eller dumsnålhet) - det är största felet. Ofattbart! Dessutom bygg för sjutton klart laget före säsongsstart. Och framför allt lägg pengarna på säkrare kort redan från början - den kompetensen ska banne mig finnas. Ingen jävla naivitet där man håller tummarna för att blåbär ska ta över efter stjärnor som lämnar klubben.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Min farhåga är att alla vi som charmades svårt av världsmästartränaren Mikko Manner, med sin så kallade ”rallysvenska” under säsongerna 21-22 och 22-23, inte kommer att kunna förstå hur vi gick på bluffen.

Detta medan vi då ser den rena dräkten husera i Kristianstad Ishall, Dackehallen och Plivit Arena.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: Men samma gamla anda kommer väl följa med ner i HA? Varför skulle något förändras bara för att vi åker ner i en lägre serie?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tyvärr har Brynäs inget att hämta i ett kval. Timashov och Rödin kommer bli manglade av Sylvegård och grabbarna. Alcén bör agera nu för att rädda Brynäs.
Kommentera