Brynäs IF

724882 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #246974

Sv: Brynäs IF-Linköpings HC
Efter dom första 10 minuterna av matchen klev jag på expresståget till Elitserien. Jag klev av en bit in i andra. Första gången jag sett ett lag spela hockey stillastående (Brynäs, alltså). Elitserielagens fördel av högre tempo kan vi nog avskriva. Idéfattigt, stereotypt och i stort sett som hela grundserien. Vi skapar alldeles för lite målchanser. Bästa målchansen för Brynäs hade en lhcspelare som satte pucken klockrent i stolproten bakom Sandberg. Brynäs bjöd i vanlig ordning på en handfull målchanser efter markeringsmissar. Lhc måste haft Bengan Johansson som gästtränare under uppehållet. Så fort dom tappat pucken i anfallszon backade alla hem till egen blå och ställde upp sej. Sen greppade dom tag i alla brynäsare som försökte gå igenom muren. Handbollshockey? Nåja, det gjorde dom bra i alla fall och var värda minst en poäng. Dom avväpnade Brynäs anfall skrämmande enkelt. Molin snabb på rören som vanligt, men var har han lagt sin magiska klubba. Larsson arbetade stenhårt hela matchen. Två härliga straffmål. Kösa... var där.

Förhoppningsvis mötte vi det bästa laget igår och kör över aik imorron. Blir det lika jämnt imorron blir det här ett h-vete.

Såg att dom har fixat namn på Nylanders tröja. Det är väl därför man inte har haft tid att hitta en sportchef. Mycket jobb med dom där små bokstäverna.

4.066 åskådare på en match i den viktigaste serie som Brynäs IF har spelat i. Morsning! Hälften var brynäsare från södra Sverige. Dom gävlebor jag snackade med klagade på att biljettpriserna var för höga. Var det nån som undrade varför Brynäs har taskig ekonomi? Men jag hörde på lokalradion där uppe att det var skoterrally på Jernvallen samtidigt som hockeyn. Det var nog där alla gävlebor var. Och det kanske är där gävleföretagen satsar sina sponsorspengar. VAKNA, GÄVLE! KVALSERIEN HAR BÖRJAT!

På söndag blir det 45 nya mil för att se MITT hockeylag. Då ska jag fylla bilen med hundar och ungar så vi blir minst fem på läktaren i alla fall.
Kommentera