Brynäs IF

723268 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2470619

Sv: A propósito de nada
Huge: ”Ett råd till DIG: dra ner på din övertro på dig själv som oinsatt och okunnig sofftyckare och inse att dom som jobbar med hockey som yrke i föreningen både kan och vet mkt bättre än vad du gör.”

Ja, jo. Det är väl vi den stora majoriteten som återigen har dålig läsförståelse, och har mage nog att tolka detta citat utifrån vad du de facto skriver.

Ingen pallar väl inleda med en avhandling om att Alcén/Manner på det stora hela är mycket mer kunniga taktiskt och organisatoriskt att sköta ett elitlag, INNAN man kommer med sin synpunkt. Någonstans måste väl även du dra gränsen.

Ni är högst inblandade i kvalstriden. Ett lag som bör ligga på övre halvan gällande största spelarbudgetarna i ligan. Inga större ekonomiska kriser har påverkat det finansiella. Precis samma marknad att tillgå som alla andra sportchefer. Om det inte finns fog för kritik just nu vet jag inte vad. Detta kanske såklart räddas upp, men utifrån hur er säsong sett ut måste väl organisationen utredas rätt gravt inför nästa säsong? Oavsett serietillhörighet? Det måste väl även du tycka?
Kommentera