Brynäs IF

723318 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2470992

Sv: A propósito de nada
Pasman: Så många skott från blå är det väl inte? Tycker vi borde satt åtminstone ett mål den här perioden…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: inte många skott från blå? Tycker man ser ganska tydligt i tex pp vart skotten ska komma ifrån. Dem söker alltid sklenicka eller johannesson så otroligt genomläst.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Spel fem mot fem har vi ju checkat sönder IKO och haft långa stunder i offensiv zon. Vi har nästan 20 skott på mål, så det är ju den där jävla ineffektiviteten som spökar igen. Det är nog en av våra bättre perioder den här säsongen och folk skriker sopgäng för full hals. Ja, vi fick ett skitmål i röven, men fortsätter vi med det här spelet vi har haft i första perioden tar vi 3 pinnar ikväll.

Karlqvist står och är dryg i intervjun med Oldeen: "Ja, dom låser fast pucken i hörnen, kul för dom." Hoppas han åker på en rejäl propp av Berra/Sklenicka.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Tycker att det är alldeles för många tillfällen där man antingen försöker lägga en snygg pass istället för att spela enkelt eller så lägger man en pass för mycket. Dessutom när det ska vara skott direkt så verkar man tänka en sekund för mycket innan man skjuter.
Kommentera