Brynäs IF

723314 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2472280

Sv: A propósito de nada
Bulten: ”Hade hellre haft Nubben alla dagar i veckan, det hade du med. Det bästa av allt vore dock att hitta en på halvtid”

Hur kan man på riktigt vara så genomusel på att hålla sig till diskussionen som du är? Är så ofantligt trött på att du vrider saker man skriver och skapar poänger ifrån något som inte ens är i diskussion. Det kan inte finnas många högskolepoäng bakom din läsförståelse..
Min poäng var att Nubben inte på något sätt bör glorifieras eller användas som exempel för hur en sportchef bör agera, iom att han byggde ett uselt lag som han därefter varit tvungen att göra en ”extreme makeover” på.
Att jämföra och välja mellan Nubben & Alcén var alltså inte ens diskussionen, skärp dig!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: "Att jämföra och välja mellan Nubben & Alcén var alltså inte ens diskussionen, skärp dig!"

Ööh, det var ju PRECIS det Ove gjorde, jämförde mellan Nubben & Alcén. Det inlägg som du svarade på. Bara för att du blir överkörd i diskussion gång på gång så kan du ju inte ifrågasätta ämnet.
Som någon var inne på hade han ett lag från allsvenskan kryddat med spets, inte tillräckigt visade det sig. Då såg han till att förändra situationen och gjorde sig av med de han inte ville ha kvar. Nu ser vi frukten av detta, till slut. Alcén lyckades inte ens bli av med Hedberg på annat än korttidskontrakt trots den skralaste marknaden på evigheter.
Kommentera