Brynäs IF

723300 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2475674

Sv: A propósito de nada
Dr.Krykov: "Men alltså, vad tror ni?"

Jag tror att Lindbäck i första hand klev av pga skada, samtidigt som hans frustration och besvikelse över att ha släppt in ett par mål och inte ha kunnat hjälpa laget bättre, visade sig i reaktionen att snabbt rusa iväg till omklädningsrummet istf till båset, dit målvakterna normalt sett brukar återvända efter att ha blivit utbytta.
Den ena orsaken till bytet behöver ju inte utesluta det andra.

Jag har liksom lite svårt att se varför Brynäs, om det inte handlar om en skada, isf har kallat in Håkansson från Almtuna som reservmålvakt ikväll om nu Lindbäck ändå är spelklar?
Låter lite väl konspiratoriskt att man kallar in Håkansson för att låtsas som att Lindbäck verkligen är skadad, när det i själva verket skulle handla om att straffa denne för att han blev förbannad/besviken/frustrerad och rusade raka vägen in i omklädningsrummet.

Antingen vilar Lindbäck nu därför att man sen tidigare kommit överens om att Olkinuora ska stå ikväll eller att man helt enkelt tror att Olkinuora är ett bättre alternativ mot ett SAIK som inte mött honom tidigare.
Eller så vilar han helt enkelt pga att han är skadad och inget annat.

Att rättshaverister som Bulten sen lyckas se konspirationsteorier och osannolika förklaringar i allting är väl bara nåt man får ta härinne...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:

Lindbäck är inte sig själv, sanningen har kommit ikapp honom..
Han tog för stor plats, han borde ha givit VV chansen att stå några fler matcher, trots att han släppte in 8 puckar mot Malmö. Han lämnades ensam då inga backar hjälpte honom..

Lindbäck behöver hjälp, när han inte pallar trycket, samvetet har hunnit upp honom och han bör ej få chansen igen..
Kommentera