Brynäs IF

723305 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2476820

Sv: A propósito de nada
Axle San: Mmm, jo, det är exakt det jag menar... Kul att förlora, hoppas att vi kan sjunka igenom seriesystemet ett par nivåer kommande år.

Är det så låg intensitet på forumet att du känner att du behöver fultolka för att något ska hända? :)

Citerar mig själv: "Det är inte riktigt hållbart i längden, vi kommer på sikt att få högre utdelning och Malmö mindre. Hoppas redan på torsdag."

Med andra ord (så att till och med du kanske förstår), Malmös siffror är något dopade och på sikt så kommer de inte att kunna hålla (vilket säsongens helhet visar). Förhoppningen är att Malmös dopade siffror kombinerat med Olkinuoras stigande form kan hålla nere Malmös målsiffror imorgon, samtidigt som att våra siffror är dopade åt andra hållet. Det bör bli fler mål på våra skott samtidigt som att Malmös målvakter inte visat någon storform de senaste matcherna.

Ska jag försöka förtydliga mer än så?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Jag förstår, kom igen och jag hoppas och tror också på vinst, jag blev mest häpen över att det ser så illa ut. Att vi behöver tre gånger så många skott för att göra mål är ju skrämmande även om det bara gäller ett fåtal matcher.

Ser vi till gårdagens match för Brynäs så såg det ju faktiskt rejält illa ut rent anfallsmässigt och de två mål vi fick var ju inte frukten av ett effektivt anfallsspel utan snarare två gåvor från hockeygudarna.
Till vår fördel talar kanske vår nye burväktare och hoppet står nog mer till att han spikar igen än att vårt anfallsspel plötsligt blir effektivt.
Kommentera