Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2478756

Sv: A propósito de nada
Axle San: så både HV och Brynäs har allt i egna händer? Eftersom om HV vinner sina matcher så kommer HV före Brynäs. Intressant...
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: A propósito de nada
Nisse på Mon or: det blir ju så att båda har det i egna händer eftersom de möter varandra en av matcherna och idag ligger på samma poäng.

Så är det just nu alltså. Det är rätt enkel logik. Sen kan ju läger vara annorlunda nästa lördag. Men just nu kan man absolut säga att båda lagen har allt i egna händer, eftersom det är så.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nisse på Mon or: Det var två ekorrar som hade lika många kottar. Den ena ekorren hade dock ett litet övertag, han hade nämligen några fler ekollon än den andra ekorren. Därför låg han före den andre ekorren i tall-bellen. Om båda ekorrarna skulle samla fulla munnen full med kottar resten av säsongen så skulle matchen mellan de båda ekorrarna bli helt avgörande för det slutliga tall-belläget. Så båda ekorrarna har saken i egna händer. Förstår du nu?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nisse på Mon or: ”så både HV och Brynäs har allt i egna händer? Eftersom om HV vinner sina matcher så kommer HV före Brynäs. Intressant...”

Eftersom Brynäs och HIV har en match kvar att spela i mot varandra så betyder det att laget som vinner sina kvarvarande matcher också kommer vara före i tabellen,
Men en till parameter är att om någon av dessa lag tar full pott så kommer dom hota lagen ovanför,
18 poäng kvar att spela om och 9 poäng upp till lagen ovanför,
Så det gäller att Luleå mm tar poäng annars blir det svettigt,
🤔😥😅
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nisse på Mon or: Självklart är det så!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nisse på Mon or: ja det har dom. Vad exakt är det som är så svårt att förstå?
Kommentera