Brynäs IF

722808 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2481301

Sv: A propósito de nada
JawKee: "Tror inte många här inne tycker att plats 10 är en framgång. Men man lär ju tänka på det ur ett realistisk perspektiv. Det beror ju på vad man jämför med.
Brynäs de senaste åren?
Ja, då blir man nog glad om vi hamnar på #10 och man kan andas ut. Man måste ju börja någonstans. Har man förhoppningen att Brynäs ska gå från kvalplats till guld på en säsong, ja då kanske man ska tänka om lite.
Ser inga problem med att man blir glad eller "nöjd" med en 10:e placering den här säsongen t.ex. En säsong efter så kanske man blir glad om man är topp 8. säsong efter kanske topp 6. Förväntningarna och förhoppningarna är ju beroende på var man kommer ifrån."

Brynäs kommer ju från en tiondeplats förra säsongen. Alla positioner bättre än det hade jag sett som en framgång. Är ganska krass sådär. Med det sagt hade jag inte förväntat mig topp sex inför säsongen. Jag hade varit så nöjd om Brynäs i det skede vi är nu hade säkrat en åttondelsfinalplats.

Tia förra året och sämre lag då. Årets säsong är en besvikelse.

Jag tycker att Manner ska gå efter säsongen. Har en liten brasklapp dock. Om Manner lyckas lura Olki att stanna kan jag tänka mig att behålla Manner. Dock är ju Olki den viktiga i ekvationen här och man kanske kan lösa den ekvationen utan Manner.
Kommentera